DONATION STATUS
Needed before 2016-12-31
$ 2,500
So far donated
$ 755

Replies notification issue

Discussion in 'Announcements' started by alf, Jan 21, 2009.

  1. alf

    alf New Member Piano Society Artist

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    1,168
    Likes Received:
    0
    Location:
    Piemonte, Italy
    Last Name:
    Bertazzi
    First Name:
    Alfonso
    LOCATION:
    Piemonte, Italy
    Replies notification doesn't work anymore to me (for any thread, therefore regardless of the other "Debug mode" issue).
     
  2. techneut

    techneut Active Member Piano Society Artist

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    9,930
    Likes Received:
    0
    Location:
    Netherlands
    Last Name:
    Breemer
    First Name:
    Chris
    LOCATION:
    Netherlands
    Indeed I have not received topic reply messages for a while either. I wonder if this is because I have been hacking around in the smtp.php in an attempt to trace the 'Debug mode' issue. I'll put the original file back tonight and see if that fixes it. If not, I have no clue what the problem is.

    Anybody out there who has knowledge of php and phpBB, please report for duty :wink:
     
  3. techneut

    techneut Active Member Piano Society Artist

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    9,930
    Likes Received:
    0
    Location:
    Netherlands
    Last Name:
    Breemer
    First Name:
    Chris
    LOCATION:
    Netherlands
    I've rolled back that change, hope it helps. Probably not :roll:
     
  4. alf

    alf New Member Piano Society Artist

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    1,168
    Likes Received:
    0
    Location:
    Piemonte, Italy
    Last Name:
    Bertazzi
    First Name:
    Alfonso
    LOCATION:
    Piemonte, Italy
    Actually it didn't. Never mind though, it's a minor issue.
     
  5. techneut

    techneut Active Member Piano Society Artist

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    9,930
    Likes Received:
    0
    Location:
    Netherlands
    Last Name:
    Breemer
    First Name:
    Chris
    LOCATION:
    Netherlands
    No it did not, I didn't think it would, but you never know.

    It is getting a to be very annoying issue, because now people who newly subscribe get it too, and mail us what's wrong. In one case the registration was there, in the other case it was not :?

    So you're not a PHP man, alf ? I had half hoped someone out there could cast a light on this.
     
  6. alf

    alf New Member Piano Society Artist

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    1,168
    Likes Received:
    0
    Location:
    Piemonte, Italy
    Last Name:
    Bertazzi
    First Name:
    Alfonso
    LOCATION:
    Piemonte, Italy
    Hum, I don't get it, can you elaborate a bit?

    No, sorry, the very little PHP I know couldn't be useful in such large scripts. What about PS outgoing email server settings, have you recently changed something?
     
  7. techneut

    techneut Active Member Piano Society Artist

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    9,930
    Likes Received:
    0
    Location:
    Netherlands
    Last Name:
    Breemer
    First Name:
    Chris
    LOCATION:
    Netherlands
    One person emailed me who had subscribed and got that errormessage. I went in the forum adminstration, saw his registration (recignized it by the email address), enabled it, and all was fine. Then a similar mail came from another person, but I could not find a new registration with that email address.

    Not that I know of. Maybe Robert has, but I think not.
     
  8. Terez

    Terez New Member

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    1,418
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Student
    Location:
    Gulfport, MS, USA
    WLM:
    terez2727@hotmail.com
    AOL:
    terez2727
    LOCATION:
    Gulfport, MS, USA
  9. techneut

    techneut Active Member Piano Society Artist

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    9,930
    Likes Received:
    0
    Location:
    Netherlands
    Last Name:
    Breemer
    First Name:
    Chris
    LOCATION:
    Netherlands
    test post please ignore...
     
  10. techneut

    techneut Active Member Piano Society Artist

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    9,930
    Likes Received:
    0
    Location:
    Netherlands
    Last Name:
    Breemer
    First Name:
    Chris
    LOCATION:
    Netherlands
    I have changed the Forum configuration to use the local mail function instead of SMTP, and so far I can see this has fixed the problem. Al least I no longer get the error when posting, and I do receive confirmation emails once more. Maybe it was as simple as that.
     
  11. alf

    alf New Member Piano Society Artist

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    1,168
    Likes Received:
    0
    Location:
    Piemonte, Italy
    Last Name:
    Bertazzi
    First Name:
    Alfonso
    LOCATION:
    Piemonte, Italy
    Hurray for Chris :!:
     
  12. techneut

    techneut Active Member Piano Society Artist

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    9,930
    Likes Received:
    0
    Location:
    Netherlands
    Last Name:
    Breemer
    First Name:
    Chris
    LOCATION:
    Netherlands
    As well as for Schmonz, who raised the question why the forum was using SMTP anyway instead of the good old phpbb mail() function. It never occurred to me to check until just now.
     

Share This Page